Taarten

Jo-An Cake Design

Cake your day!

Taarten

Taarten zijn er in allerlei vormen, maten en kleuren. Bij  bruidstaarten kunt u bijvoorbeeld de kleur van de trouwjurk laten terugkomen of een persoonlijk thema/ hobby toepassen.

Voor taartopdrachten en taartworkshops gebruik ik als basis een vanillecake naar eigen recept met roomboter en vrije-uitloop eieren. Dit zijn ambachtelijke cakes die voller van smaak en minder luchtig zijn als bijvoorbeeld een biscuitcake.  Samen met een (vanille)creme met een vleugje banketbakkersroom, een laagje vruchtenconfiture en een fondantlaag met decoraties van fondant of marsepein wordt het een smaakvol geheel.

De door ons gebruikte creme is o.a. te wijzigen in bijvoorbeeld citroen- chocolade-, vanille-, tiramisu-, mandarijn,perzik-, praliné-, champagne-, amaretto-, de zomerse passievrucht of ananassmaak.

Vruchtenjams zijn in diverse smaken mogelijk. Favoriet is de basisvulling van de 4-vruchtenconfiture en vanillecrème met een vleugje banketbakkersroom. Mocht u zelf een favoriete smaak hebben dan kijk ik graag voor u of deze ook mogelijk is. Vullingen op basis van slagroom worden door mij niet gebruikt!

met satijnlint en strass hartentopper

Het fondant is wit van kleur. U kunt zelf aangegeven in welke kleuren een ontwerp uitgevoerd moet worden. 

Opvallend in detail

gebaseerd op geboortekaartje

 Jo-An Cake Design 

Voor de chocoladeliefhebbers behoort een chocoladetaart ook tot de mogelijkheden! Lekker met chocolade botercrème en een laagje bokkepootjes of kokoscréme met ananasjam.

dummy in verwerkt